Afscheid van de voorzitter

18 september 2023


Lieve tennisfamilie, lieve tennisvrienden,    

Ik neem afscheid van mijn rol als voorzitter van LTV Kessel en stop daarmee ook als bestuurslid van onze vereniging. Het is goed geweest, het lijf sputtert wat en voor dat ik een echt oude brombeer word is het tijd voor nieuw elan. Sjoerd Peeters heeft “ja” gezegd op de vraag of hij de voorzittersrol in de komende periode op zich wil nemen. In de voorjaarsvergadering komt de vraag omtrent mijn opvolging formeel terug. En ik hoop dat ik dan door de ballotage van onze BOP kom.  

Eind 2011 kreeg ik de vraag of ik wilde toetreden tot het bestuur. Ik mocht nog kiezen ook: als penningmeester of als voorzitter. Het werd penningmeester. Tot dan dacht ik dat mijn voornaam Hans was, maar nee dus. Het werd al heel snel “hé penningmeester”, en vanaf 2018 “hé voorzitter”. Stiekem vond ik dat wel gaaf, want het tekende de sfeer van onze club, een beetje serieus, maar vooral niet te lang en met een knipoog.  

Deze jaren hebben mij naast simpelweg werk ook veel vriendschap gebracht. Vanuit een behoorlijk individuele sport heb ik mij als vrijwilliger altijd onderdeel van de vereniging gevoeld, waar ieder op de een of andere wijze een steentje aan bijdroeg. Het verenigingsplezier en de onderlinge  verbondenheid met elkaar spatte er vaak vanaf. Ook al bleef ik meestal liever wat meer op de achtergrond, het was een voorrecht om voorzitter te mogen zijn van onze levendige club.  

Foto's één van de vele mooie momenten met de vereniging, 50 jarig - Jubileum LTV Kessel

Dus ik wil graag een dankwoord uitspreken aan ieder lid van LTV Kessel, aan iedere vrijwilliger in welke rol dan ook, aan iedere sponsor op welke wijze dan ook en aan de immer constructief meedenkende gemeente. Tot slot een speciale dank aan mijn teamgenoten in het bestuur, ieder nam vaak veel meer werk op dan de eigen agenda toeliet.  

Voor nu, weer als Hans én met de ballotage in het verschiet, wens ik ieder een goede afsluiting van het tennisjaar en Sjoerd succes in de komende tijd van voorzitter.    

Met hartelijke groet en een knipoog,  

Hans Beenen clublid             

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Rico Gielen 19-09-2023 14:19

Hans, dank voor de inspirerende en erg prettige samenwerking in het bestuur. Fijn je nog steeds aan boord te hebben binnen de vereniging. Veel succes en plezier met de BOP en hopelijk ook weer snel op de baan. 🤝

avatar
Joop Peeters 18-09-2023 14:06

Hans, bedankt voor de inzet bij de club en veel succes en vooral plezier met je nieuwe taken. Met de aanstelling van Sjoerd is jouw oude rol in goede handen. Bedankt namens de Roze Brigade

avatar
Ruud Hillen 18-09-2023 13:57

Voorzitter, penningmeester maar vooral Hans, bedankt voor je inzet en wat je allemaal betekent hebt voor de club (en nog gaat betekenen). Heel veel gezondheid toegewenst en nog mooie tijden bij het BOP team, als je de ballotage doorstaat. Bedankt, Ruud

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen