Baanreservering en onderhoud

28 mei 2020


We zijn blij dat we weer mogen tennissen; single, dubbel en mix, dit alles kan weer. We merken nog wel dat de banen nog niet optimaal gehard zijn. Dit heeft alles te maken met de lange tijd dat we hebben stilgelegen, de lockdown en de korte tijdspanne erna om de banen zo snel als mogelijk voor de leden te prepareren. Het droge weer heeft ook een zeer nadelige invloed.

Echter wij kunnen allemaal een steentje bijdragen aan de conditie van de baan. En dat moet ook! Na iedere tennispartij dienen we de baan te verzorgen! Graag vragen we jou als lid plichtsgetrouw het volgende te doen:

- vegen met de sleepmat over het hele veld en rondom de achterlijn twee maal. Dit was voor de meeste leden al bekend maar dit doe je door in rondjes van buiten naar binnen te lopen.

- minder bekend voor de meeste leden is de banen walsen rondom de achterlijn. 6-8 keer op en neer walsen voor, achter en op de achterlijn.

De weergoden en de regencomputer doen de rest en niet te vergeten onze Baan-Onderhouds-Ploeg!
Daarover gesproken; wil je af en toe een keer meehelpen bij het onderhoud? Dit vergt weinig tijd maar het is wel een grote hulp! Heb je interesse meld je dan via [email protected]el.nl. Mocht dit een keer nodig zijn dan kunnen we je benaderen. Zaterdagmorgen hebben we al enkele handjes nodig.

Samen zorgen we voor een betere gravelbaan! Alvast dank voor je medewerking en mogelijke interesse!

Nieuwscategorieën