“Binnen de (richt)liene" tennis - Dubbel verrassende zomerpartijtjes

09 juni 2021


Aan het succes van de “binnen de (richt) liene” competitie van vorige zomer willen we dit jaar graag een vervolg geven. Nu er ook deze zomer nog een aantal beperkingen zijn hebben we besloten om Dubbelgezellig nog een jaartje uit te stellen. Om in de zomer op zijn tijd toch te kunnen genieten van een spannend potje tennis in combinatie met een gezonde dosis gezelligheid organiseren wij graag nog een keer de “binnen de (richt) liene” competitie. We hebben wel een aantal puntjes aangepast, zo is o.a. het aantal speeldagen flink verminderd. Hoe het precies in zijn werk gaat sommen we nog even op.   

Wat is de bedoeling?
Het principe is hetzelfde als vorig jaar: je speelt 2 dubbelpartijen per speelronde en je wordt gemixt met andere deelnemers. Je kunt je deze editie opgeven als koppel maar ook individueel. We streven ernaar om iedereen 3 keer in te plannen.  Uiteraard houden we bij de planning rekening met speelsterktes en proberen we ervoor te zorgen dat iedereen leuke wedstrijden speelt. Iedere ronde bestaat uit 4 dubbelpartijen die gespeeld worden op basis van 3 gewonnen sets. Bij een 1-1 stand volgt er een super tiebreak  

Kan iedereen zich opgeven?
Dit toernooi is bedoeld voor alle senioren leden van LTV Kessel, dus voor alle leeftijden en voor alle speelsterktes!  

Wanneer vinden deze partijtjes plaats?
We beperken het deze editie tot 2 weekenden in juli, 3 weekenden in augustus en 1 in september. We proberen dagen zo vol mogelijk te plannen voor optimale gezelligheid! Op vrijdag starten de rondes om 19:00 uur en op zaterdag om 15:00 uur. Je wordt maximaal 1 keer per weekend ingedeeld.  

Hoeveel rondes word ik ingedeeld?
Afhankelijk van het aantal opgaves en de doorgegeven verhinderingen streven we ernaar iedereen 3 keer in te delen. Wel vragen we je als je je als duo opgeeft om verhinderingen op mekaar af te stemmen.   

Wat zijn de kosten?
Per tweetal betaal je €20 inschrijfgeld. De club zorgt voor de ballen.  

Hoe zit het met bardiensten?
Deelnemers kunnen ingepland worden voor een bardienst.  

Opgeven?
Wil je de allereerste winnaar worden van de dubbel verrassende zomerpartijtjes van LTV Kessel? Twijfel dan niet meer en geef je snel op!

Opgeven klik hier (Opgeven kan tot en met maandag 21-06)    

Commissie “Binnen de (richt)liene" tennis     

Nieuwscategorieën