Inschrijven bardienst mogelijk

05 juli 2020

Beste leden,


Wij willen jullie vragen om onderstaande mail betreffende bardiensten goed door te lezen en te delen met je team/tennisvrienden.


Het toernooi binnen de (richt)liene is afgelopen vrijdag met succes van start gegaan. Hiermee is ook de bardienst weer ingegaan en wordt er een beroep gedaan op de leden van LTVKessel om bardienst te draaien. We zullen ook dit jaar weer werken met een digitale bardienstenplanner die te raadplegen is via de ClubApp.

Wanneer dien je bardienst te draaien en jezelf dus in te plannen?
Leden die competitie (gaan) spelen of gebruik gaan maken van een baanreservering dienen een bardienst te draaien. Mocht beiden op jou van toepassing zijn, dien je jezelf dus ook 2 keer in te plannen gedurende het seizoen. 
Vanuit het toernooi 'binnen de richtliene' kun je ook ingepland worden voor bardienst. Deze hoef je zelf dus niet in te plannen en telt niet mee als bardienst die je naar aanleiding van competitie of baanreservering gevraagd wordt te draaien. 

Hoe werkt de bardienstenplanner in het kort?
Leden krijgen de mogelijkheid om zelf een bardienst in te plannen middels de KNLTBClubapp in de door de commissie opengestelde periode. De opengestelde periode van de bardienst loopt van 8 juli t/m 10 september en betreft enkel woensdagen en donderdagen. Het inplannen kan vanaf nu t/m 11 juli. Hoe eerder je jezelf inplant, hoe meer beschikbaarheid er is.
Plan je jezelf niet in binnen de opengestelde periode, zal de barcommissie je alsnog inplannen. Je dient ten alle tijden zelf voor vervanging te zorgen wanneer je verhinderd bent op de door jou of ons gekozen bardienstdatum. Leden ontvangen één dag voor hun (bar)dienst automatisch een herinnering per mail.

Hoe krijg je toegang tot de bardienstplanning (en alle andere handige features op de app)? 
1. Download de KNLTB ClubApp in de App Store (IOS) of Play Store (Android)
2. Log in met je knltb bondsnummer
3. Klik op 'Dienstenplanner'  


Aandachtspunten bardienst:
- Degene die bardienst heeft is de enige toegestane persoon in de kantine. (uitzondering wanneer betaald dient te worden)
- Bij bardienst dient men actief bestellingen op te nemen op het terras zodat iedereen zoveel mogelijk aan tafel blijft zitten en niet de kantine binnengaat.
- Er worden alleen flesjes drinken geserveerd (zonder glazen).
- Flesjes dienen als ze leeg zijn door de gebruiker zelf in de krat gezet te worden die buiten op het terras staat.
- Bestellingen mogen opgeschreven worden en op het einde van de avond uitsluitend via PIN betaald worden. (max. 1 betaler in kantine)
-Zorg er voor dat er voldoende drank koud staat in de fustenkoelkast (kratten bier) te allen tijden.
- De keuken blijft gesloten.


Alarm
Op de tenniskantine zit een alarm dat in- en uitgeschakeld dient te worden. Weet je niet hoe dit werkt? Neem dan contact op met Frouke Bouten (06 42 32 65 01).

Sleuteloverdracht
Aan het einde van je bardienst dien je de kantinesleutel af te geven bij de volgende persoon op het barschema. Het is handig om van te voren contact op te nemen met deze persoon om misverstanden te voorkomen.  


Ben je verhinderd op de ingeplande datum, geef dan door wie deze overneemt via [email protected]; zo kunnen wij het op de app aanpassen en blijft deze up-to-date. We dragen allemaal een steentje bij aan de vereniging. 

Later volgt nog een mail betreffende de openstelling voor bardienstplanning tot einde seizoen (inclusief najaarscompetitie).


Met vriendelijke groet,
namens bestuur LTV Kessel
Frouke Bouten & Elle Janssen

Nieuwscategorieën