Schrijf je nu in voor de bardienst

08 juni 2021

 Beste leden,

Wij willen jullie vragen om onderstaande mail betreffende bardiensten goed door te lezen en te delen met je team/tennisvrienden.

De kantine mag open!! Hierdoor wordt er weer een beroep gedaan op de leden van LTVKessel om bardienst te draaien. We zullen ook dit jaar weer werken met een digitale bardienstenplanner die te raadplegen is via de ClubApp.

Wanneer dien je bardienst te draaien en jezelf dus in te plannen?
Leden die competitie (gaan) spelen of gebruik maken van een baanreservering dienen een bardienst te draaien. Mocht beiden op jou van toepassing zijn, dien je jezelf dus ook 2 keer in te plannen gedurende het seizoen.

Hoe werkt de bardienstenplanner in het kort?
Leden krijgen de mogelijkheid om zelf een bardienst in te plannen middels de KNLTBClubapp in de door de commissie opengestelde periode. De opengestelde periode van de bardienst loopt van 14 juni t/m 16 september. Het inplannen kan vanaf nu t/m 18 juni. Hoe eerder je jezelf inplant, hoe meer beschikbaarheid er is. Wanneer je zelf competitie speelt, is het handig om je voor de komende periode in te plannen, zodat je niet aan de beurt bent op het moment dat je competitie speelt. Plan je jezelf niet in binnen de opengestelde periode, zal de barcommissie je alsnog inplannen. Je dient ten alle tijden zelf voor vervanging te zorgen wanneer je verhinderd bent op de door jou of ons gekozen bardienstdatum. Leden ontvangen één dag voor hun (bar)dienst automatisch een herinnering per mail.

Hoe krijg je toegang tot de bardienstplanning (en alle andere handige features op de app)? 
1. Download de KNLTB ClubApp in de App Store (IOS) of Play Store (Android)
2. Log in met je knltb bondsnummer
3. Klik op 'Dienstenplanner'  

Aandachtspunten bardienst:
- De kantinedienst is (vooralsnog) van 20.00u tot 22.00u. Om 22.00u dient de kantine uiterlijk gesloten te zijn.
- Er mogen maximaal 18 personen aanwezig zijn in de kantine met in achtneming van de 1.5 meter afstand.
- Bij bardienst dient men actief bestellingen op te nemen, zodat iedereen zoveel mogelijk aan tafel blijft zitten; dit geldt dus ook voor het terras.
- Bestellingen mogen opgeschreven of in de kassa gezet worden en kunnen uitsluitend via PIN betaald worden. Er is een nieuw kassa aangeschaft, waarover de instructies op de bar liggen, evenals de takenlijst.
- Zorg dat je de takenlijst bekijkt en invult, zodat de volgende op de lijst weet wat er gedaan is geworden en gedaan kan worden.
- Eén van de belangrijkste taken die op de takenlijst staan, is het ervoor zorgen dat er te alle tijden voldoende drank koud staat (vooral bier, maar óók frisdrank e.d.)

Alarm
Op de tenniskantine zit een alarm dat in- en uitgeschakeld dient te worden. Weet je niet hoe dit werkt? Neem dan contact op met Frouke Bouten (06 42 32 65 01).

Sleuteloverdracht
Aan het einde van je bardienst dien je de kantinesleutel af te geven bij de volgende persoon op het barschema. Het is handig om van te voren contact op te nemen met deze persoon om misverstanden te voorkomen.  

Ben je verhinderd op de ingeplande datum, geef dan door wie deze overneemt via [email protected]; zo kunnen wij het op de app aanpassen en blijft deze up-to-date. We dragen allemaal een steentje bij aan de vereniging.

Later volgt nog een mail betreffende de openstelling voor bardienstplanning tot einde seizoen (inclusief najaarscompetitie).

Met vriendelijke groet,
De Barcommissie

Frouke Bouten - Elle Janssen – Femke vd Kerkhof – Chantal Gommans

Nieuwscategorieën