Update tennisseizoen en hervatting jeugdtraining

30 april 2020


Beste leden van LTV Kessel,

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten bestuur, leden en vrijwilligers zijn al op verantwoorde wijze met de voorbereidingen van een nieuw tennisseizoen bezig. Deze week hebben we van de veiligheidsregio vernomen dat jeugd t/m 18 jaar vanaf 29 april weer buiten mag sporten, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Want sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal en dat hebben we juist nodig in deze tijd. 

Dat betekent dat LTV Kessel als eerste stap beperkt open gaat voor enkel lesgeven -onder begeleiding van een professionele trainer- aan onze jeugd t/m 18 jaar. De banen onderhoudsploeg is al -onder toepassing van strikte veiligheidsrichtlijnen - bezig met het klaarmaken van enkele banen zodat we weer snel de baan op kunnen (als dat voor iedereen is toegestaan).

Jeugdtrainingen

In overleg met Personal Tennis hebben we besloten -en het mogelijk gemaakt- volgende week te starten met de trainingen voor de jeugd die zich hiervoor hebben aangemeld. De trainingsdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. De jeugdcommissie zal die betreffende ouders een brief sturen met alle informatie. De kosten voor het lidmaatschap en training zullen i.v.m. de huidige situatie later afgestemd worden, hopende op jullie begrip hiervoor. Het belangrijkste is dat de jeugd weer aan sporten toekomt! Mocht je buiten die informatie die per brief is verstrekt nog vragen hebben over de (mogelijke) trainingen wend je dan tot de jeugdcommissie of de tenniscommissie. De contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Seniorentennis en voorjaarscompetitie

Helaas is er vooralsnog helemaal geen tennis mogelijk voor de leden ouder dan 18 jaar. De KNLTB heeft wel al laten weten dat de voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar het najaar. Zodra we meer weten over het sportaanbod voor de seniorenleden komen we zo snel mogelijk met alle informatie bij jullie terug.

We willen iedereen een goede gezondheid en een verantwoorde snelle start van het tennisseizoen toewensen.

Het bestuur van LTV Kessel

Nieuwscategorieën