Update tennisseizoen, start seizoen voor alle spelers

08 mei 2020


We hebben van het kabinet te horen gekregen dat alle tennisspelers weer mogen spelen. Na de jeugd t/m 18 jaar mogen nu dus ook alle volwassenen weer de baan op. Dat betekent dat tennis op buitenbanen voor iedereen weer mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. Daarbij moeten we ons uiteraard ook houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM, dus anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven. Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten tot 1 september, wel kun je gebruik maken van het terras.

KNLTB aanvullende richtlijnen voor volwassenen
Voordat LTV Kessel daadwerkelijk kan starten wachten we nog op de KNLTB die de aanvullende richtlijnen voor het tennis voor volwassenen verder uit zal werken en deze ter goedkeuring bij NOC*NSF en VWS neerleggen. Daarna krijgt LTV Kessel terugkoppeling en kunnen wij deze richtlijnen toepassen op onze club en met jullie delen. Dan kunnen we de banen hopelijk medio volgende week vrijgeven voor baanreservering. 
 
Banen reserveren via Clubapp
Voor ieders veiligheid (maar ook gemak) is het enkel mogelijk tennis te spelen door een baan te reserveren via onze ClubApp op je telefoon. Via de ClubApp kun je immers direct zien welke banen op welke tijdstippen vrij zijn. Vervolgens kun je deze reserveren voor jou en je tennisvrienden. Hoe het afhangen / reserveren van een baan precies in zijn werk gaat zal op korte termijn met jullie gedeeld worden via de mail. Mocht je de ClubApp nog niet op je telefoon hebben, dan vind je in de onlangs verzonden email de instructies en in dit bericht hoe deze te downloaden. 
 
PS: Baanreserveringen zoals we deze tot nu toe kennen zullen gereserveerd worden in de ClubApp en dienen teams niet zelf af te hangen.  
 
De Baan-Onderhoud-Ploeg (BOP)
Het BOP-team heeft fantastisch werk geleverd en in korte tijd al vier banen speelgereed. eind volgende week zullen alle banen bespeelbaar zijn. Dank 'Mannen'!
 
We zijn blij dat weer bijna kunnen starten. Meer informatie over de richtlijnen, afhangen en andere informatie over het seizoen volgt volgende week.

 

 

 

 

 

 

INSTRUCTIES INSTALLEREN CLUBAPP.pdf

Nieuwscategorieën