Baanreservering vast uur

Ook dit seizoen organiseren we weer het systeem van baanreservering! Concreet betekent dit dat je een vaste groep spelers aan het begin van het seizoen kunt inschrijven om een vast uur per week op een vaste baan te spelen. Je kunt je met een groep van minimaal 4 personen opgeven. Zie de reservering hieronder weergegeven:

Op enkele vrijdagen in de maanden april en mei is er vanaf 19.00u tenniscompetitie of zijn er clinics. Dan kan er dus niet gespeeld worden op baanreservering. Let hier zelf even goed op!

Opgave is ook komen opdagen! je houdt namelijk anders banen voor andere tennisleden bezet!  We zullen er streng op toezien dat de uren ook echt gebruikt worden anders zullen ze vrijvallen voor het  `digitale reserveringssysteem. 
 
Je kunt je voor het seizoen opgeven voor baanreservering via de mail [email protected]. Ook indien je vorig jaar al mee deed, dien je je weer als groep op te geven. Geef hierbij de namen en het gewenste tijdstip door.
 
Ps. Let op er is een verplicht dagdeel vrijwilligersdienst (bar- of klusdienst) voor deelnemers aan de baanreservering.  Dit betekent dat je ingedeeld wordt om één avond in het seizoen een bar of andere dienst te draaien.