Uitnodiging training senioren

Bij LTV Kessel worden de trainingen verzorgd door de tennisschool Personal Tennis.

De lessen zijn bestemd voor alle seniorenleden en zullen gegeven worden door onze club trainster Liz Janssen. De vaste trainingsdag is de maandag, maar bij grote animo zal er indien mogelijk ook naar andere opties gekeken worden. Er zal in principe gestart worden aanvang april. We streven ernaar om alle groepen uit minimaal 4 personen te laten bestaan. Indien een groep uit meer dan 4 personen bestaat zal er onderling een planning gemaakt moeten worden, aangezien Personal Tennis de visie hanteert om bij de senioren aan maximaal 4 personen per training les te geven. Dit om maximale aandacht te garanderen.

De correspondentie, indeling en facturatie zal direct verzorgd worden door Personal Tennis.
 
Via onderstaande link kunnen je je tot en met maart inschrijven:
http://personaltennis.nl/inschrijven-ltv-kessel-senioren/
 
Mochten er nog vragen zijn, stuur dan even een berichtje naar Personal Tennis ([email protected]). Zijn de trainingen reeds begonnen en heb je ook nog interesse met trainingen te starten neem dan contact op met ondergetekende voor de opties.

Op aanvraag is het ook mogelijk training te volgen bij Robert Hesen. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met Robert via 06-30150260 of stuur een email naar [email protected]


Met sportieve groet,

Roel Sieben
Bestuurslid LTV Kessel

Contactgegevens klik hier