LTV Kessel

Wij vinden het erg leuk dat je interesse toont in onze vereniging en de tennissport. We zijn een vereniging in hartje Kessel. We hebben onze naam als sportieve en gezellige vereniging inmiddels wel verworven. Op deze website vind je veel informatie over onze vereniging en wat we zoal doen. We zetten een en ander even op een rijtje voor je:

Tennisseizoen
Het tennisseizoen loopt van april tot en met november (afhankelijk van het weer en de baangesteldheid).  We spelen op de mooiste ondergrond die je je maar kunt wensen. Gravel is perfect voor het tennisspel en zeker voor beginnende leden een voordeel. Gravelbanen kunnen niet jaarrond bespeeld worden, in de winterperiode gaan ze er even uit voor het noodzakelijke baanonderhoud. Je kunt in het seizoen dan elke dag van 8.00u tot 23.00u op onze banen terecht. Hiervoor gebruiken we de handige knltb clubapp en vanaf thuis of het werk reserveer je een baan voor het gewenste tennismoment. 

Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals trainingen, competitie, toernooien en gerelateerde evenementen. 

De contributiebedragen staan elders op deze website vermeld. 

Trainingen

Als nieuw lid, zonder tenniservaring, adviseren wij je jou op te geven voor de tennislessen. Zo leer je de basisvaardigheden en wordt het spelletje nog leuker. Voor nieuwe leden is er ook een zeer interessant introductieaanbod om het lidmaatschap te koppelen aan training. In de eerste twee jaar ontvang je de contributiebijdrage als korting op de training. We investeren in jou want we geloven dat dit de manier is om je te boeien, binden en en als lid te behouden! 

Deze lessen worden in de middaguren (jeugd) en avonduren (senioren) gehouden en verzorgd door professionele trainers van Personal Tennis Padel. Informatie hierover kun je vinden op deze website onder trainingen of je kunt contact opnemen met de tenniscommissie via [email protected].

Vaste Baanreservering

Zoals eerder geschreven kun je een losse baan reserveren via de handige clubapp of je kunt een groep vormen van minimaal 4 personen en op een vast tijdstip de baan wekelijks vastleggen. Een schema hiervan vindt je ook op deze website. Je kunt je met een groep aanmelden voor een vaste baaneservering door een email te sturen naar [email protected].

Toernooien

We organiseren diverse toernooien waaraan leden maar soms ook niet leden aan kunnen deelnemen. Trots zijn we op ons Lindeboom Dubbel Gezellig toernooi waarbij in week 30 rond de tweehonderd tennissers een week lang de sportieve strijd met elkaar aangaan. Op alle niveaus, heren, dames of gemixed speel je in die week diverse wedstrijden. Ook voor de beginner zijn deze toernooien toegankelijk en zelfs aan te raden, omdat je altijd leuke partijtjes kunt spelen op je eigen niveau.  

Nieuws
Wij communiceren via de nieuwe KNLTB 'LTV-Kessel' club-app, website en via e-mail. Van groot belang is dat je de app download op je smartphone en de meldingen aanzet. Dan krijg je alle informatie op ieder moment mee. 

Vrijwilligerswerk
Een vereniging is van de leden en kan ook alleen maar bestaan door de inzet van diezelfde leden. De leden zijn de vereniging! Alle leden dragen een steentje bij, dat kan varieren van helpen in of rondom het clubgebouw tot en met het zitting nemen in de diverse commissies of het bestuur. Een paar uurtjes de handen uit de mouwen steken zorgt voor clubgevoel en een gezonde goed draaiende vereniging.  

Wij wensen je veel tennisplezier en een hele gezellige tijd bij onze vereniging.

Met sportieve groet,

LTV Kessel