Training junioren

Ontdek Je Talent Bij LTV Kessel!

Bij LTV Kessel staat jouw ontwikkeling centraal! Wij bieden betaalbare, kwalitatieve trainingen voor spelers van alle niveaus. Ons unieke aanbod zorgt ervoor dat tennis toegankelijk en leuk is voor iedereen, met speciale aandacht voor onze jonge sporters. De tennislessen worden gegeven door Personal Tennis Padel. Dit zijn trainingen van 1 uur per week. Er wordt gedurende het grootste deel van het seizoen les gegeven met uitzondering van de schoolvakanties. 

Voordelen voor onze jeugdleden:

  • Investering in jouw groei: De contributie van jeugdleden wordt voornamelijk gebruikt voor het financieren van trainingen, zodat deze laag blijft en jij het beste uit jezelf kunt halen.
  • Extra voordeel voor nieuwe leden: Ben je nieuw bij LTV Kessel? Dan heb je de unieke kans om je contributie in het eerste en tweede jaar volledig in te zetten als korting op groepstrainingen. Een warm welkom bij de club! 

LTV Kessel is meer dan alleen tennis; het is een gemeenschap waar vriendschappen ontstaan, talenten worden ontdekt, en waar we samenwerken aan de sportieve toekomst van onze jeugd. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team?

Meld je vandaag nog aan en ervaar de gezelligheid en de competitieve geest van LTV Kessel. Wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen!

Voor vragen over de training kun je een email sturen naar [email protected].