Health & Sports - Geheel vernieuwd sportcentrum!

15 mei 2024


Partnernieuws

Geheel vernieuwd sportcentrum!  

We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen en zijn blij om te kunnen vertellen dat we op 6 juni van start gaan met een compleet vernieuwd sportcentrum op Baarskampstraat 48 in Kessel.  

Op onze nieuwe locatie, die van alle gemakken is voorzien, kunt u terecht voor fitness, groepstrainingen, fysiotherapie en Fit in 30 minuten met de EGYM-cirkel. Dit alles onder de professionele begeleiding van onze Fit Coaches. 

Met de EGYM Cirkel heeft u toegang tot verschillende oefeningen en apparatuur, die allemaal gericht zijn op het versterken van verschillende spiergroepen en het verhogen van uw hartslag. Het is de perfecte manier om uw fitnessdoelen te bereiken, of u nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon uw algemene gezondheid wilt verbeteren.

 We willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan onze gratis proefles.    Op deze manier kunt u de EGYM Cirkel zelf ervaren en ontdekken hoe deze training uw fitnessdoelen kan helpen bereiken. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles en kennismaking via onze website of door contact op te nemen met onze receptie.

Wacht niet langer en ontdek de vele voordelen van de EGYM Cirkel voor uw gezondheid en welzijn.

Is uw interesse gewekt? Meld je dan snel hier aan!  

Met gezonde groet,  

Team Health & Sports 

Kessel         │   T 077-4622614

Nieuwscategorieën