Lindeboom Dubbelgezellig 2024 inschrijving geopend

25 april 2024


Beste tennis-sterren,

Is er leven op pluto,
Kun je dansen op de maan,
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan…..

Ja, dat kun je deze zomer weer…… Want in week 30 (van 22 tot en met 28 juli) is het weer tijd voor Dubbelgezellig 2024. De safari was vorig jaar een dolle boel en de feestbeesten, kroeg- en net tijgers hebben weer gezorgd voor een BEREGOEIE week.

Terugdenkend aan deze fantastische safaritocht kunnen we jullie melden dat de commissie weer bij elkaar gekomen is om van de 29e editie van Dubbelgezellig weer een sportief feestje te maken! Net zoals altijd hebben we weer een mooi thema voor jullie in petto, dat vooralsnog nog even geheim blijft. Maar reken er maar op dat het machtig mooi gaat worden.

Net als vorig jaar kun je je opgeven in de categorieën heren dubbel, dames dubbel én gemengd dubbel, en dat kan vanaf…. **trommelgeroffel** … afgelopen woensdag dus nu! Let op vorig jaar was het snel vol dus schrijf je in met je beoogde partner!

Ga naar Inschrijven Dubbelgezellig 2024 

Vorig jaar zaten we bommetje vol, dus wil je er graag bij zijn, wacht dan zeker niet te lang en geef je samen met je dubbelpartner op! Wij hopen jullie weer te zien op ons mooie sportpark in Kessel.

Nog even alle feiten op een rijtje:
* Dubbelgezellig 2024 van 22 juli t/m 28 juli
* Heren dubbel (speelsterkte 3 t/m 8) dames dubbel (speelsterkte 3 t/m 8) én gemengd dubbel (speelsterkte 3 t/m 8)
* We spelen in het weekend geen verliezersronden, maar wel vele prachtige finales
* Feestavond op zaterdag maar vlak de vrijdag niet uit
* Een topweek in thema, met geweldige activiteiten en aankleding
* Voor nieuws en updates raden we het aan om onze socials in de gaten te houden

Wij hebben er zin in!!

Organisatie Lindeboom Dubbel Gezellig

Juul van de Beuken, Ruud Hillen, Gijs Jacobs, Michiel Sieben, Ruud Hoedemaekers, Janna Teeuwen, Guusje Kappel, Lisette Rombouts, Charlotte Seerden, Liz Janssen, Simo Peeters, Nadieh Slots, Babet Peulen, Fannie Fassotte, Anne Munster en Esli Mulder. 

Nieuwscategorieën